Shenzhen Xinyiguang предлага интелигентен интерактивен LED подов екран, за да ви срещне на изложението за инфокомуникации в Пекин

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

На 11 април Пекинската международна технологична изложба за аудио-визуално интегрирано оборудване (infocomm China 2018) беше грандиозно проведена в Пекинската национална конференция Infocomm Exhibition, както беше планирано. Като най-добрата платформа за изложби и дисплеи в света, ние искрено каним изложители, инженерни компании и големи интегратори от аудио-визуалната индустрия и индустрията за LED дисплеи от цял ​​свят да се съберат в Пекин. В това грандиозно събиране,Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd.донесе основните си продуктиинтелигентен интерактивен LED подов екраниекран на дисплея за пристигане на полетна грандиозната церемония.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

На тази изложба Shenzhen Xinyiguang беше много популярен. По отношение на голямата популярност на сайта, интелигентният интерактивен екран за подови плочки Shenzhen Yiguang Xinyiguang привлече благоволението на много инженерни компании и интегратори от цялата страна. Играта за грабване на червен плик на място, играта за стъпване с балон и играта за взаимна атака и конфронтация позволяват на повече строителни компании и интегратори да изпитат чувствителността на интерактивната технология, товароносимостта на екрана с LED подови плочки, метода на поддръжка и вътрешна и външна гъвкавост. Почувствайте екрана с LED подови плочки от близко разстояние, разберете интелигентния интерактивен екран с LED подови плочки във всички посоки и наистина разберете интерактивната марка Xinyiguang.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Инженерните изпълнители, които участваха в играта на интелигентни интерактивни LED екрани за подови плочки на място, също високо похвалиха вътрешните интелигентни интерактивни LED екрани за подови плочки на Xinyiguang за техните изключителни предимства във водоустойчивостта, устойчивостта на абразия и противоплъзгащите се характеристики, когато получиха интервюта с домакина и дават ценни мнения и предложения.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Flowers are bright and bamboos are overgrown, and the vivid display effect makes the LED floor tile screen closer to the natural scenery, allowing the virtual color to restore the real world. Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd., as a leading brand of intelligent interactive LED floor tile screens, shows you the real world and restores the natural colors of every scene. Welcome everyone to inquire: service@xygledscreen.com. We will explain in detail for you!


Време на публикуване: 26 март 2018 г